Het nieuwe hockeyseizoen is weer begonnen! Na de zomervakantie, drie weken training, twee oefenwedstrijden is de JB1 klaar voor de voorcompetitie.

Als eerste tegenstander werd thuis Krimpen JB1 ontvangen, dit zijn tweedejaars B en boomlange kerels! Dat werd zeker geen makkie! Zeker niet omdat er twee spelers ontbraken. Dat betekende weinig wissels waardoor iedereen harder moest werken.

Evergreen B1 jongens

Met de teambespreking met aanwijzingen op zak gingen de jongens vol goede moed het veld in.
Na het fluitsignaal ging de wedstrijd van start. Warempel, na zes minuten het eerste doelpunt voor Evergreen! Dat bood kansen!

Krimpen was overrompeld, na een afgekeurd doelpunt van Evergreen was de stand overtuigend 4-1 in de rust geworden. Om te zorgen dat de spelers van Evergreen op hun hoede bleven en de rust bewaarden, volgde er weer een nieuwe peptalk in de rust. Dit heeft geholpen, de uiteindelijke stand werd 5-1 voor Evergreen.

De jongens hebben uitstekend gehockeyd en hebben het publiek een mooie wedstrijd laten zien. De teambuilding (survival) sessie van twee weken terug bij wielerbaan “De Coureur” heeft zeker geholpen om de jongens tot een hechter team te laten groeien.

Na de ereronde om het publiek te bedanken wachtte de jongens nog een verrassing. Het team werd volledig in mooie trainingspakken gestoken door de teamsponsor Biesheuvelsport in de Anne de Vriesstraat in Maassluis. Zelfs de coach heeft een mooie jas gekregen! Als dat geen sportief seizoen wordt! Op naar de volgende wedstrijd.”