door Wim Hartman

MAASSLUIS | Afgelopen maandagavond hebben we de 2e ronde gespeeld in de najaarscompetitie bij Excelsior Maassluis.  Als winnaar kwam Cor Stratemans uit de bus. Hij behaalde 7032 punten. Goede 2e werd John den Outer met 6496 punten en de 3e plaats was ditmaal weggelegd voor Sjef Elgers. Hij kwam tot een totaal van 6392 punten. Als laatste eindigde Luuk Overdelinde en de poedel was ditmaal een prooi voor Emmy Den Braven.

In het klassement staat Cor Stratemans nu aan de leiding met 13904 punten. Hij wordt op de voet gevolgd door Jon Den Outer met 13832 punten. Maandagavond 19 september spelen we alweer de derde ronde.

We hebben nog plaats voor enthousiaste klaverjassers dus heeft U zin kom op de maandagavond naar de gezellige kantine van Excelsior Maassluis.

We starten om 19.15 uur, de entree bedraagt slechts €3,- en daarvoor speelt U mee voor de dagprijzen en krijgt U bovendien een gratis kopje koffie en diverse snacks gedurende de avond. Tot ziens.