door Wim Hartman

MAASSLUIS | Afgelopen maandagavond werd de 4e ronde gespeeld in de najaarscompetitie klaverjassen bij Excelsior Maassluis. Voor de 2e achtereenvolgende maal wist Corné Andreae beslag te leggen op de eerste plaats. Hij behaalde 6981 punten. Als goede 2e kwam Norbert van Hof met 6949 punten uit de bus en Carel Schrik behaalde in zijn eerste deelname met 6573 punten de derde plaats. De poedelprijs werd een prooi voor Martin den Hartog.

Op de 1e plaats van het klassement staat nu Corné Andreae die Cor Stratemans terug wees naar de 2e plaats. Theo Botermans consolideerde zijn 3e plek.

Op maandag 3 oktober gaan we verder met de 5e speelronde. We starten om 19.15 uur in de kantine van Excelsior Maassluis. Deelname kost slechts €3,- en U krijgt daarvoor, naast een gezellige avond kaarten, ook nog een gratis kopje koffie en snacks aangeboden. U bent van harte welkom.