Incompleet Heren 1 verliest van Agathos

De Eagles mannen zijn er zaterdag niet in geslaagd om te winnen van Agathos. De selectie van heren 1 was verre van compleet. Jeroen Derksen werd zaterdag vader van een fantastische dochter en was om deze begrijpelijke reden er niet bij. Ook Laurens Don en Shady Rezeika konden niet spelen waardoor Chris Buitenwerf zijn debuut maakte bij heren 1.

De Eagles begonnen slecht aan de wedstrijd. Agathos liep snel uit via 13-6 uit naar 23-9 in de negende minuut. Gelukkig maakte een score met bonus door Marcel Vaissier het kwartstand nog enigszins dragelijk. De Eagles schakelde over naar een zone en hier had Agathos duidelijk moeite mee. De Eagles verdeding liep goed en hierdoor wist Agathos in het tweede kwart slechts 1 keer te scoren. De Eagles maakten echter 20 punten waardoor de Eagles met de rust met 25-34 voor stonden.

Stefan Kraaijeveld

Stefan Kraaijeveld topscoorder bij incompleet Heren 1.

Na rust kwam Agathos puntje voor puntje dichterbij. De Eagles hadden moeite met scoren waardoor de Eagles, ondanks 4 punten van Chris Buitenwerf, nog maar met vier punten voorsprong het vierde kwart (45-41) inging.  In het vierde kwart kwam Agathos na 5 minuten langszij (49-49). Het beste was toen wel weg bij de Eagles. Enkele stomme turnovers zorgde er voor dat Agathos gelijk een gaatje sloeg. De Eagles waren niet meer bij machte om het tij te keren en verloren dan ook uiteindelijk met 60-54. Topscoorder werd Stefan Kraaijeveld met 15 punten.