Fotobijschrift: Alle deelnemende teams op het bedrijvenvolleybaltoernooi. (Foto: Peter Koenis)

MAASSLUIS | Afgelopen vrijdag vond alweer het 23e bedrijven sponsortoernooi van Volleybalvereniging MVC plaats. Bedrijven en instellingen uit Maassluis en omstreken vormden hun teams en speelden in een snikhete Wethouder Smithal in de categorieën ‘beginners’ en ‘gevorderden’. De teams van PC Maasland en Servicis|TBI gingen dit jaar met de winst naar huis!

Maar liefst elf verschillende bedrijven of instellingen met in totaal 17 teams deden afgelopen vrijdag mee aan het bedrijven volleybaltoernooi. Bij de beginners waren veel teams enorm aan elkaar gewaagd. Door veel bekende sportievelingen die al jaren met het toernooi meedoen, werd hard gestreden om in de finalepoule te komen. De teams die die poule haalden, waren het Lentiz Geuzencollege , PC Maasland en Euro Products. De eerste wedstrijd uit de poule bleek de finale te worden. En wat voor een. De docenten van het Geuzencollege liepen een snelle achterstand op, maar kwamen halverwege de wedstrijd weer langszij. PC Maasland gaf niet op en zorgde ervoor dat op het moment van de zoemer zij met 21-20 voorstonden. Beide teams waren te sterk voor Euro Products en zo won PC Maasland de begeerde wisselbeker.

Bij de gevorderden waren er vijf teams die de strijd met elkaar aan gingen. Na de poulewedstrijden stond Grand café de Waker op kop met Servicis| TBI daar vlak achter. De finale ging tussen de nummer een en twee uit de poule. In de finale bleek dat Servicis|TBI de winnaar van vorig jaar, de Waker, te sterk af was. En zo pakte Servicis |TBI na een jaar de titel weer terug. Pro-intermediair eindigden op plek 3. Twee teams van Lely streden hard, maar eindigden op plek 4 en 5.

De organisatie bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan een gezellig en geslaagd toernooi. Hopelijk tot volgend jaar!

© Peter Koenis

Meer MVC

Voor meer uitslagen, wedstrijdverslagen en nieuws verwijzen we u naar onze website:

Voor meer informatie over MVC bel je met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd)  of met Patricia Pols 0628087878 (recreanten). Email: bestuur@mvcmaassluis.nl

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien