Noteer in je agenda: vrijdag 28 december 2018, Mini&Maxi Toernooi in de Wethouder Smithal

MAASSLUIS | Voor zaterdag 17 november stond de uitwedstrijd tegen Volley2B HS3 op het programma. De nummer één op het moment in de poule. De vorige wedstrijd tegen Vovero heeft Heren1 gewonnen dus het geloof in zichzelf is er zeker op weg naar de wedstrijd.

De eerste set werd sterk begonnen met een solide pass en een sterke aanval. Aan het begin van de set werden een paar punten voorsprong genomen, maar helaas kond dit niet vast gehouden worden en ging de winst naar Volley2B ; 25-22 voor Volley2B.

De tweede set, nieuwe moed en weer een voorsprong van een aantal punten, maar halverwege de set kwam de pass kwam niet meer aan en daardoor geen aanval. Wel konden nog aardig mee kunnen komen, maar helaas toch 25-21 voor de tegenpartij.

De derde set was een voortzetting op het einde van de tweede set, de pass kwam niet aan en het leek wel of het geloof van winst verdwenen was. Eindstand, 25-17 voor Volley2B.

De vierde set was alles of niets. Met een 3-0 achterstand was er nog maar weinig te verliezen. Goed begin en een lange tijd op voorsprong, tot 12-18. Door een lange servicereeks van de tegenstander en geen score van MVC werd de voorsprong snel ingelopen. Een wissel van MVC als servicekanon (Peter) mocht toen ook niet meer baten. Helaas 25-22 voor Volley2B. MVC ging met een verlies van 4-0 richting Maassluis.

Volley2B Heren 3 – MVC Heren 1: 4 – 0

Toch kunnen we ook positief terugkijken op de wedstrijd. MVC heeft de nummer 1 uit de poule flink laten werken. Bij vlagen werd er echt mooi volleybal gespeeld en werd druk gezet op alle aanvalsposities. Er zit zeker een stijgende lijn in het spel en de teamspirit, maar helaas geen setje mee naar huis, die dat laat zien.

Overige uitslagen:

Vovero MB1 – MVC MB1: 4-0

Hou Stand HS3 – MVC HS2: 4-0

VCN DS5 – MVC DS1: 4-0

Meer MVC

Voor meer uitslagen, wedstrijdverslagen en nieuws verwijzen we u naar onze website: www.mvcmaassluis.nl. Voor meer informatie over MVC bel je met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten). Email: bestuur@mvcmaassluis.nl