Bart Huizinga geconcentreerd voor een Setup

Balsponsor: Café ‘t Smitje

Het afgelopen weekend werd er door MVC in de regio gespeeld. Voor de damesteams en heren 2 werd er maar 1 schamel puntje naar Maassluis meegenomen. Maar meisjes B en heren 1 zijn op stoom. De Meiden hadden wederom een 4-0 overwinning en de Heren kwamen met 4 punten naar Maassluis. Zaterdag speelt MVC weer thuis en de wedstrijdbal wordt gesponsord door Cafe ’t Smitje.

Heren 1 op stoom
Met een compleet team en een aanstormend talent Marko toog Heren 1 naar Middelharnis om te spelen tegen de mannen van Intermezzo. Een taai team dat al jaren in de top van de 2e klasse meedraait. Kennelijk had MVC daar last van in de 1e set, en kon zijn draai niet vinden. Met een stroeve start werd de 1e set uitgespeeld. Slechte passes en onwennigheid zorgde ervoor dat MVC de set aan Intermezzo moest geven. 25-23. Gelukkig herpakte MVC zich goed in de 2e set. Duidelijk spel zorgde voor rust in het team en de heren kwamen op stoom. Zonder enige moeite werd deze set binnengehaald. 15-25. In de 3e set was Intermezzo toch weer wakker geworden en bood weerstand. Na een gelijke strijd was het uiteindelijk MVC de set naar zich toe haalde. 23-25. In 4e set was Intermezzo geen enkele bedreiging meer voor MVC. Solide werd de set uitgespeeld met vooral een hele goede inzet van allround speler Bart Huizinga. Bij Intermezzo ging het licht uit en met een eindstand van 15-25 gingen beide teams het veld af. Een heel mooie 3-1 overwinning voor de MVC heren. Helaas moesten de mannen 1 puntje laten liggen maar de Heren staan na 3 wedstrijden op een mooie 2e plaats in de competitie. De verwachtingen zijn dus hooggespannen en stiekem wordt er nu al gedacht aan promotie. Maar daar moet MVC nog een lange weg voor gaan.

MVC speelt op 14 november thuis
Zaterdag speelt MVC weer thuis. Om 15:00 uur spelen Heren 1 en 3 tegen Voleco uit Ouderkerk aan de IJssel. Meisjes B kan de winnende punten halen bij Intermezzo en de jeugd spelen tegen Apollo. Om 16:45 uur mag MVC Dames 1 tegen het Sterke VCN uit Capelle aan de IJssel. Dames twee speelt een streekderby tegen de dames van MOVE4U uit Vlaardingen en Heren 2 krijgt Bernisse op bezoek. De toegang is gratis.

Informatie over MVC

Onderschrift bij de foto: Heren1 speler Bart Huizinga geconcentreerd voor een Setup.