Fotobijschrift: Fred Voskamp met een sterk blok!

Balsponsor: JDM Software

MAASSLUIS | Een geslaagde thuisspeelronde voor MVC. Heren 1 laat zien dat zij dit seizoen flinke stappen hebben gemaakt. Zij verliezen weliswaar met 3-1, maar speelden wel tegen de nummer 2 uit Tilburg. Heren 1 had daar een paar weken geleden flink van verloren. Deze wedstrijd was veel spannender, met als hoogtepunt een heel goede eerste set. De dames van het eerste komen terug uit een dip. Zij weten net te winnen van Voleco, een middenmoter in de eerste klasse A. De dames lieten al iets beter spel zien, maar zijn nog niet op hun oude niveau terug.

De wedstrijd van de dag was voor Heren 2.

De tegenstander van heren 2 deze zaterdag is het tweede geplaatste Gavoc ‘10, een jong team met veel energie. MVC staat in de ranglijst net een plekje lager, maar wil deze kans niet laten schieten om de tweede plaats in de competitie over te nemen. De eerste set begint en er gaan even wat puntjes heen en weer. De bal wordt goed van de grond gehouden. Wim Lange start met zijn servicebeurt. Een harde service gaat over het net en hij is niet te stoppen met zijn servicebeurt en brengt heren 2 tot een ruime voorsprong van 21-6. Uiteindelijk weet Fred Voskamp met een heel goed blok de set te eindigen. MVC wint de eerste set met 25-8! Een ijzersterke set.

De tweede, derde, en vierde set liggen veel dichter bij elkaar. Het spel dat MVC speelt, is niet zo netjes als in de eerste set. De pass is niet altijd even goed en soms valt er toch nog een balletje tussen twee spelers in. Heren 2 weet wel energie in het spel te houden en kunnen met geweldige duikreddingen de ballen van ver achterin het veld terug in het spel brengen. Dat samen met goed geplaatste aanvallen en een enorm sterk blok zorgt voor een 4-0 overwinning van deze leuke wedstrijd.

Voor meer uitslagen, wedstrijdverslagen en nieuws verwijzen we u naar onze website: www.mvcmaassluis.nl. Komende week spelen alleen de recreanten en jeugd C een wedstrijd.

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien