Meisjes B in actie

MAASSLUIS | De resultaten voor MVC waren wisselend tijdens de afgelopen thuisspeeldag. De herensectie wisten alle punten in huis te houden terwijl de beide damesteams met 4-0 ten onder gingen. Ook de de CMV jeugd moesten de punten aan de tegenstander geven. Bij meisjes B gaat het echter erg goed de laatste tijd. Zij wonnen met 4-0 en de meiden zijn op stoom.

Meisjes B was eindelijk weer eens met een compleet team, zonder blessures en dus met z’n zevenen. De meiden hadden er zin in en dat was te merken bij het inspelen. Bij het begin van de eerste set spatte de gretigheid er van af, er werd goed geserveerd en volop aangevallen, ook de blocks van Jasmijn deden het voortreffelijk. Binnen tien minuten stonden de Maassluisse meiden met 21-11 voor op tegenstander SNA uit Bleskensgraaf. Toch wisten de meiden van SNA zich terug te vechten tot  21-18, en dat kwam niet omdat zij nu in  eens zo goed gingen spelen en  de pannen van het dak speelden , nee het kwam doordat MVC gemakzuchtig werd en het wel geloofde bij zo’n voorsprong. Maar verder dan 21 punten kwam SNA niet want de 25 voor MVC stond op het bord.

De tweede set vertoonde hetzelfde beeld, door de service werden door MVC de punten gescoord, niet door het goede aanvalsspel. Ook nu stond MVC steeds op voorsprong  en iedere keer kwam SNA een stapje dichterbij. Het werd zelfs 23-23. Door wederom een goede service wist  MVC ook de tweede set naar zich toe te trekken. In de derde en vierde set  werd er door MVC uit een ander vaatje getapt; goed passen en harde aanvallen aangevuld door de juiste prikballen zorgde in de laatste twee sets dat MVC niet meer in gevaar kwam, er werd duidelijk beter en geconcentreerd gespeeld. Setstanden 25-15 en 25 – 18.

Een mooie overwinning voor de meiden van MVC.

Afgelopen maandag konden de meiden hier hopelijk een goed gevolg aangeven want toen stond de volgen wedstrijd al op het programma, de inhaal wedstrijd tegen Fusion.

Het was natuurlijk erg vroeg spelen bij Fusion, file en brug open en om half zeven gelijk spelen.

De eerste set was erg moeilijk, de MVC meiden kwamen langzaam op gang, maar de set wel dik verloren. De tweede set ging weer als vanouds, goed spel en verdiend gewonnen. De derde set was identiek aan de eerste en de laatste weer aan de tweede maar die kon helaas niet winnend afgesloten worden. Uiteindelijk met 3-1 verloren, maar de meiden kwamen met een beter gevoel het veld af als bij de met 4-0 gewonnen wedstrijd van zaterdag.

Informatie over MVC. E-mailinformatie via: bestuur@mvcmaassluis.nl MVC op internet: www.mvcmaassluis.nl

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien