Fotobijschrift: Maassluise jongens spelen elders

Teamsponsor Heren 1: Services|TBI

MAASSLUIS | Het eerste project “Kies voor Sport” zit erop. Met veel plezier kijkt MVC terug op de trainingen voor Maassluise Basisschoolkinderen. Later in het seizoen komt er nog een tweede project. In de tussentijd blijft MVC volleybaltrainingen aanbieden voor de Maassluise jeugd. Zit jij in groep 6,7 of 8 en wil jij kijken of volleybal ook wat voor jou is? Je bent welkom! Elke woensdagmiddag tussen 17:00 en 18:00 uur in de gymzaal aan de Haydnlaan. De eerste drie keer is op proef!

Wedstrijdverslag zaterdag 4 november MVC H2 – Benevia H3
De zesde wedstrijd van het nog prille seizoen. Het enigszins geknakte H2, met weliswaar twee maal de maximale winst maar vervolgens drie keer verlies, enigszins vertekend op de vierde plek van de ranglijst. Tegenstander was de nummer voorlaatst, vertekend of niet, op papier derhalve een grote mogelijkheid om de punten in Maassluis te houden.
De eerste set begon zoals je zou verwachten: MVC domineerde en BeneVia was duidelijk op zoek naar een passend weerwoord. Dat kwam nog voordat de eerste helft was verlopen. De score ging vanaf dat moment gelijk op. Maar op het eind werd er toch een gaatje geslagen hetgeen resulteerde in een niet onaardige 25-18 setstand.
In de tweede set keken de heren echter al snel tegen een achterstand aan. Het spel was rommelig geworden, de pass was ondermaats en de tegenstander kon naar hartenlust scoren. Pas op het eind van deze set kwam het besef alsmede de kracht dat we vandaag van deze tegenstander simpelweg niet mochten verliezen. De onnodige achterstand werd met bijzonder veel moeite omgebogen in winst: 27-25.
Bij de tegenstander knakte er iets terwijl H2 uit de wederopstanding extra energie putte. Sets drie (25-16) en vier (25-10) waren voor de statistieken. Over 5 jaar heeft iedereen het slechts nog over de eclatante 4-0 overwinning.

Overige uitslagen
MVC D1 – V=Volley D1: 0-4,

MVC H1 – DVO H1: 0-4,

MVC MC – Volley Voorne MVC: 0-4

Meer MVC
Voor meer uitslagen, wedstrijdverslagen, wedstrijdverslagen en nieuws verwijzen we u naar onze website: www.mvcmaassluis.nl.

Voor meer informatie over MVC bel je met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten).

Email: bestuur@mvcmaassluis.nl