© MVC-  Heren 1

Deze zaterdag begon heren 1 bijna compleet aan de wedstrijd thuis tegen Intermezzo. MVC begon de partij sterk, maar wist geen stand te houden tegen de heren van Intermezzo.

MVC wist de eerste set overtuigend van Intermezzo te winnen 25-16. Het aantal scorende aanvallen van MVC was hoog. Ook de tweede set startte MVC sterk. Echter werd een voorsprong van 15-7 uit handen gegeven. Intermezzo wist terug te komen tot een stand van 20-20. De laatste punten in deze set gingen over en weer. MVC trok aan het langste eind; 25-23.

MVC was gewaarschuwd, maar in de derde set werd slordig door de heren gespeeld. MVC maakte fouten en verloor de controle op de wedstrijd. Intermezzo groeide in de wedstrijd en kon de derde en vierde set binnen halen.
Een beslissende vijfde set moest de winnaar bepalen. MVC wisselde een aantal spelers om zo het tij te keren. Echter bleef Intermezzo de betere in het spel en won ook de vijfde set. Eindstand; 2-3 (25-16) (25-23) (20-25) (16-25) (04-15).

Het herenteam van MVC is dit jaar, een combinatie van een aantal jongere spelers en een paar ervaren krachten. Deze nieuwe samenstelling is duidelijk nog op zoek naar automatismen en zekerheden. Dit seizoen zal, tijdens trainingen, daar dan ook de focus liggen.

Informatie over MVC. E-mailinformatie via: bestuur@mvcmaassluis.nl MVC op internet: www.mvcmaassluis.nl