MAASSLUIS | Maassluizer Olaf de Nie (14 jaar) is afgelopen zaterdag in Hoofddorp bij het turnen op de meerkamp Nederlands kampioen geworden, hij turnde een hele stabiele wedstrijd
en gaf vanaf het eerste onderdeel vloer, de eerste plaats niet meer uit handen. Dat de opbouw van seizoen goed was verlopen dat mag duidelijk zijn want het punten aantal van 67.217 was zijn beste seizoenscore en daarmee dus ook de beste van zijn categorie.

Op zondag mocht hij ook nog aantreden in 3 toestelfinales, bij voltige wist hij beslag te leggen op de eerste plaats en bij ringen werd hij tweede. Bij zijn derde toestel rek werd hij vijfde.

Olaf turnt in de eerste divisie Jeugd en traint 14 uur per week, sinds dit seizoen, bij O&O in Zwijndrecht.

Hiervoor turnde hij bij STHW in den Haag en GV Maassluis. Het seizoen krijgt voor Olaf nog een leuke afsluiting want hij mag door zijn 1e plaats op de meerkamp deelnemen aan de Ahoy Cup
op 23 juni.

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien