Hoofdsponsor: Eurohypotheken

Subsponsor: TCE partners

MAASSLUIS | Afgelopen zaterdag speelden Maassluis 1 eindelijk weer een competitiewedstrijd. Het was de eerste competitiewedstrijd in de zaal. Met publiek op de tribune, een fijne externe motivator om nog een extra stapje te zetten. Maassluis 1 speelt dit zaalseizoen in de eerste klasse. De tegenstanders in de poule zijn: Merwede/Multiplaat, Oranje Wit (D) en Kinderdijk. Zaterdag speelden het team tegen Merwede/Multiplaat uit Sliedrecht.

De eerste helft gingen beide ploegen gelijk op. Maassluis komt direct op een 0-1 voorsprong door een treffer van Eva Slotboom. Het team zat in de eerste helft goed in de wedstrijd. Met een 10-8 achterstand voor Maassluis gingen de ploegen de rust in.

Na de rust kwamen beide ploegen matig tot scoren. De ploegen stonden verdedigend sterk. Toch loopt Merwede/Multiplaat uit tot een 13-9 voorsprong. Maassluis weet nog terug te komen tot 15-13. De eindstand van de wedstrijd is 16-13 in het voordeel voor de ploeg uit Sliedrecht. Helaas komt Maassluis, mede door 4 gemiste strafworpen, net te kort.

Volgende week speelt Maassluis 1 tegen Oranje Wit (D) uit Dordrecht. Zij wisten afgelopen zaterdag met 23-21 te winnen van Kinderdijk.

Programma zaterdag 12 februari

15:05 Maassluis 1 – Oranje Wit (D) 1

13:45 Maassluis 1 – KCC/CK Kozijnen 5

12:30 Maassluis 3 – KVS/Maritiem 5

12:25 KOAG A1 – Maassluis A1

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien