Fotobijschrift: Robert Kuiper en Dennis Breevaart (archieffoto van ene jaar geleden toen ze wel wonnen)

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

MAASSLUIS | Robert Kuiper en Dennis Breevaart van tafeltennisvereniging TOG behaalden tijdens de afdelings-kampioenschappen in De Lier de finale. Helaas ging juist die wedstrijd verloren. Na een duidelijk verlies in de eerste game, kwamen ze er in game 2 en 3 net niet aan te pas: 11-9 en 12-10. Een jaar geleden won dit TOG-dubbel wel de titel. Van de andere deelnemers namens TOG viel er niemand in de prijzen.

Clubkampioenschappen
Gaan de goed ingespeelde Robert en Dennis kans maken op de clubtitel? Aanstaande vrijdag vindt immers het clubkampioenschap van TOG plaats. Vanaf 19.30 uur in de Olympiahal. De competitie start een week later. TOG komt zowel in de reguliere als de duo-competitie uit met drie teams

Ook tafeltennissen?
Er is plek voor senior- en jeugdleden vanaf 6 jaar. Jeugd: kom vrijblijvend langs op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Olympiahal in Maassluis.

Senioren: vanaf 20.00 uur in de Olympiahal en dinsdag in de Parkietzaal (20.30 – 22.00 uur).