archieffoto: Robert Kuiper

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

MAASSLUIS | Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG (in de reguliere competitie), dat afgelopen najaar kampioen werd in de tweede klasse, is de voorjaarscompetitie begonnen met een 3-7 nederlaag. In de Olympiahal was Papendrecht te sterk. Brian de Leeuw won twee partijen, Dennis Breevaart eentje en Robert Kuiper bleef op de nul.

Duoteam 1 won knap met 4-1 van Twenty One Up. Bart Dijkman (2) en Paul Maan (1) waren daar verantwoordelijk voor.

Duo 2 moest zijn meerdere erkennen in Pijnacker dat met 3-2 won van het TOG-team waarin Marcel van den Kerkhoff en Hans Groenheide elk één wedstrijd won.

Voor Duo 3 was er juist een 3-2 zege. Martijn de l’Ecluse (2) en Olav Koning (1) versloegen De Repelaer.

TOG 2 (regulier) vond achteraf dat er tegen ATTC iets meer in had gezeten dan de 4-6 nederlaag (Lennard Toma 2, Sanjay Soekhlal 1, Jos van Nierop 0).

TOG heeft plek voor nieuwe leden. Meer weten?  Kijk op  www.tog-maassluis.nl  of mail naar  bestuur@tog-maassluis.nl