Zaterdag 12 december 2015 stonden de eerste twee zaalwedstrijden van Evergreen MA1 op het programma.

Er werd in de nieuwe shirts gespeeld van DJ Robin Productions. Deze jonge ondernemer is voor drie jaar een nieuwe sponsor bij MHV Evergreen.

Om 11:40 werd de eerste wedstrijd gestart tegen Spirit MA2 en om 12:20 tegen Victoria MA3. Gezien het feit dat er in de zaal wedstrijden van 35 minuten worden gespeeld betekende dit dat er maximaal 5 minuten rust tussen de twee wedstrijden zou zitten.

De eerste wedstrijd tegen Spirit begon sterk met een snelle 1-0 (Jill ) en daaropvolgend de 2-0 (Isabel ) voor Evergreen. De teams waren flink aan elkaar gewaagd waardoor het verdere scoreverloop redelijk gelijk opging: 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 4-3. De laatste twee doelpunten werden ook door Isabel gescoord wat voor haar een hattrick opleverde.

De tweede wedstrijd tegen Victoria had een bizarre eerste 10 minuten. Na deze 10 minuten stond Evergreen al op 5-0 voorsprong na één doelpunt van Britt en vier (!) achtereenvolgende doelpunten van Sara  na mooie voorzetten van Luna. Na deze 5-0 voorsprong was het een kwartiertje rustiger in het spel, waarbij Evergreen overduidelijk de betere partij was. In de laatste 10 minuten vielen er nog 2 doelpunten voor Evergreen (6-0: Jill, 7-1: Britt ).

Al met al was de (vroege) zaterdag een mooie start van het zaalseizoen. (Ronald​, bedankt voor het fluiten!). De eerstvolgende wedstrijden van de meiden zullen op 2 januari 2016 zijn tegen Westland en Asvion.

Evergreen MA1 wenst iedereen alvast prettige feestdagen en swingend nieuw jaar toe!