MAASLAND | Na 2 jaar zonder wedstrijden en weinig trainingen omdat de zwembaden gesloten waren, werd op vrijdag 10 September en zaterdag 11 september in Sleeuwijk het ONK open water zwemmen gehouden.

Namens onze zwemvereniging  ZVVS kwam Joey Pop, Irene v.d. Laan en Karin Stein aan de start.

© Sabrina Pop  van links naar rechts Joey, Karin en Irene

Als jongste deelnemer ging Joey Pop (13 jaar, woonachtig in Maasland) van start op de 2,5 km vrije slag junioren 1 en 2. In een tijd van 36.18.65 behaalde hij een keurige 5de plaats van kinderen geboren in 2007-2008. In zijn leeftijdscategorie werd Joey 2de van Nederland.

Irene v.d. Laan werd Nederlands Kampioen op de 3 km vrije slag in de categorie 60+ in een tijd van 47.29.24.

Karin Stein werd Nederlands Kampioen op de 3 km vrije slag in de categorie 50+ in een tijd van 44.20.97 en werd 2e op de 2 km schoolslag in een tijd van 38.37.98.

Lijkt het je na dit bericht ook leuk om actief deel te nemen aan wedstrijd zwemmen kijk dan op onze pagina www.zvvs.nl

Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien