MAASSLUIS | Op vrijdag 3 februari (20:15 uur) viert muziektheatergroep Släpstick (voorheen Wëreldbänd) in de Stadsgehoorzaal haar 25-jarig bestaan met een bijzonder feestelijke voorstelling genaamd The Roaring Twenties. De vijf heren brengen een show vol muzikaal variété op lachwekkend hoog niveau.

Kaarten voor deze feestelijke voorstelling in een jaren ’20 jasje zijn verkrijgbaar via stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/slapstick.

The Roaring Twenties belooft dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende en champagne proostende theaterbelevenis van dit decennium te worden. Een avond als nooit tevoren want niets staat de daverende jubileumavond van Släpstick in de weg. Dus, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn… So what, als het orgel op instorten staat… De kroonluchter hangt aan een paar losse boutjes? Geeft niets! Alles werkt prima. Nee echt, alles onder controle…

© Jaap Reedijk

De vijfkoppige muziektheatergroep Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wëreldbänd en beleeft dit theaterseizoen haar 25-jarig jubileum. In binnen- én buitenland boekte de groep grote successen, zo toerde ze afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. “De nieuwe internationale naam Släpstick geeft precies aan wat het publiek ook daadwerkelijk van onze shows kan verwachten. Släpstick is variété, theater, nostalgie, muziek, fysieke humor; virtuoos muzikaal entertainment met een moderne twist.”

Släpstick met The Roaring Twenties
Vrijdag 3 februari – 20:15 uur
Kaarten zijn te koop via stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/slapstickOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Overall Beheerder

Overall Beheerder