door Adwin van Geven

VLAARDINGEN | Vrijdag 7 april staat de volgende Blikopener in De Kroepoekfabriek op het programma. Op deze gratis bandjesavond ontdek je nieuwe opkomende bands en artiesten om in de gaten te houden voor de toekomst. Deze keer met Marathon (shoegaze / postpunk) en Poodle (fluffy garagerock)!

MARATHON

Marathon’s explosieve mix van shoegaze en postpunk leverde de band in korte tijd al een mooie staat van dienst op met o.a. optredens op Welcome to the Village, Grauzone en de 3voor12 livesessies. Debuut-single ‘Age’ werd omarmd door KINK en stond wekenlang in de Outlaw41. Na een bomvolle Popronde en een show op Noorderslag 2023 maakt Marathon zich klaar voor de release van hun debuut-EP in het voorjaar van 2023. De nieuwe Tramhaus? Wie zal het zeggen. Verwacht een liveshow vol overgave en energie.

POODLE


Poodle maakt eigenwijze, uptempo gitaarliedjes met een flinke mix percussie: dit Rotterdams/Utrechtse vijftal speelt fluffy garagerock waar je van wilt dansen. Ze zijn beïnvloed door bands als Hinds, Wet leg, FIDLAR, FEET en Iguana Death Cult. Bij Poodle staat lol maken bovenaan. De band schrijft over alles wat zij maar wille: huisdieren, tandartsen en frustratie over printers bijvoorbeeld. Op vrijdag 7 april komen ze de gratis bandjesavond openen!

Blikopener: Marathon + Poodle
Vrijdag 7 april 2023
Open: 20:30 | Aanvang: 21:00 uur
Gratis entree
Meer info is te vinden op https://kroepoekfabriek.nl/agenda/blikopener-marathon/Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.