VLAARDINGEN | De Nederlandse tributeband Supertrap brengt de geniale muziek van Supertramp naar de Stadsgehoorzaal op zaterdag 22 april (20:15 uur). In de voorstelling zetten de mannen het album Crime of the Century centraal, hét album waarmee de unieke Supertramp-sound ontstond. Een geluid dat zich kenmerkt door enorme muzikaliteit, dynamiek en ragfijne arrangementen. Het belooft een show met groot enthousiasme, gevoel en humor van doorgewinterde muzikanten te worden!

Kaarten zijn verkrijgbaar via stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/supertrap.

© Mark Isarin

De gedreven muzikanten van Supertrap, waaronder de Vlaardingse saxofonist Leslie van der Heul, gaan het album Crime of the Century integraal opvoeren, voorzien van prachtige visuals en sfeervol licht. Ze bezorgen theaterbezoekers kippenvel met iconische nummers als SchoolHide in your ShellDreamer en Rudy. Supertrap heeft als missie om de thema’s van toen, zoals liefde, macht en religie naar het nu te brengen en creëren zo een avond die de ware Supertramp liefhebber niet wil en kan missen!

Supertrap met Crime of the Century

Zaterdag 22 april – 20:15 uur
Kaarten zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/supertrap


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.