MAASSLUIS | Op vrijdag 28 april staat The Naked Truth bij ons in het theater met hun voorstelling ‘Golden Earring Unplugged Tribute Band’. Eind 2018 richtten Roland en Robbert Paul de band The Naked Truth op.

Wat begon als akoestisch uitstapje is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige theater- en festivalshow en een unplugged eerbetoon aan de beste rockband van Nederland. The Naked Truth trakteert het publiek op een geweldige liveshow met de bekendste Golden Earring hits. Heb jij zin in een muzikale reis door de tijd? Dan is dit dé show voor jou!

© 2023 Naked The Truth

“The Naked Truth bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten die hun sporen in het (internationale) popcircuit ruimschoots hebben verdiend”, aldus het Koningshof. Met zanger gitarist Roland Brons, lead gitarist Robbert Paul Verkade, aangevuld met de ervaren ritme tandem Robert Jan Kimmijser drums en Johan Maring bas, staat de band als een huis. De liefde voor de Nederlandse pop- en rockmuziek loopt bij de band als een rode draad door hun leven en bracht de heren bij elkaar in hun passie voor live performance en de Golden Earring.

Van MTV Unplugged tot Golden Earring unplugged

Inspiratie voor de show komt van de Golden Earring zelf. In de jaren 90 lanceerde MTV met sensationeel succes de MTV Unplugged sessies. Op 9 september 1992 gaf de Golden Earring hun Nederlandse antwoord met een akoestisch concert in Grand Café De Kroon in Amsterdam. Tijdens dit unieke optreden speelde de Earring klassiekers als Back Home, Another 45 Miles, Radar Love, Twilight Zone, When The Lady Smiles, Going to Run en vele andere hits. De live sessie werd opgenomen en het eerste unplugged album van de Earring was een feit!

Ook tegenwoordig is de muziek van de Golden Earring nog razend populair onder een breed publiek. Ben jij één van die liefhebbers? Zet 28 april dan snel in je agenda en bestel tickets via www.theaterkoningshof.nl!

The Naked Truth – Golden Earring Unplugged Tribute Band
Vrijdag 28 april 2023
Aanvang: 20.15 uur
Tickets via deze link

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.