MAASSLUIS | Het komende concert op 28 juni dat georganiseerd wordt door The Lockkeepers wordt bijzonder. Dit keer wordt de bovenzaal van de Waker gevuld met Zuid-Amerikaanse klanken!

Wie kent het project van grootmeester Ry Cooder niet: Buena Vista Social Club! Denk daaraan (er zullen diverse covers daarvan ten gehore gebracht worden) en je hebt een indruk van wat je kunt verwachten.

Het muziekensemble “Los Criollos” werd 15 jaar geleden in het leven geroepen met als doel het geven van krachtige interpretaties van de muzikale werken van Ariel Ramirez: de Misa Criolla, Navidad Nuestra en Misa por la Paz y la Justicia. Ook wil het ensemble de verschillende stijlen van de rijke folklore van Latijns-Amerika onder de aandacht brengen bij een breed publiek. De groep is geworteld in de Zuid Amerikaanse muziektraditie uit de Andes en wordt gevormd door ervaren en gepassioneerde muzikanten.

Luister en wordt er vrolijk van…

We rekenen weer op een goed gevulde zaal want ook deze mannen verdienen dat zoals je ook dit keer zult ervaren!

Aanmelden via reserveringen@thelockkeepers.nl. Zaal open om 20:00 en we beginnen om 20:30.
Toegangsprijs € 18,-


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.