De leukste kinderliedjes van kinderpopster Dirk Scheele in Theater Koningshof in Maassluis

MAASSLUIS | Op woensdag 16 augustus om 11:00 speelt kinderpopster Dirk Scheele Z’n leukste liedjes (2+) in Theater Koningshof. Dirk Scheele is bekend van zijn mateloos populaire YouTube-kanaal, zijn tv-programma op Nickelodeon en zijn drukbezochte theatershows.

Z’n leukste liedjes

Lievelingsliedjes? Iedereen heeft er wel één. In deze solovoorstelling speelt Dirk Scheele er een heleboel uit zijn enorme repertoire. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z’n Leukste Liedjes is een vrolijk popconcert vol meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek vanaf 2 jaar.

© Gerhard Witteveen

Dirk Scheele

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde muzikant in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, Nickelodeon en YouTube. Onlangs heeft Dirk voor zijn werk een koninklijke onderscheiding en de allereerste Buma Kindermuziekprijs in ontvangst mogen nemen.

Praktische informatie

Datum: woensdag 16 augustus

Tijd: 11:00

Theater: Theater Koningshof, Maassluis

Tickets: https://www.theaterkoningshof.nl/agenda/2247/Dirk_Scheele/Z%27n_leukste_liedjes_2_Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.