MAASSLUIS | Op dinsdag 12 september houdt Woordkunst haar maandelijkse dichtersavond in Kevin’s grand café, P.C. Hooftlaan 6. Entree voor deze avond is gratis. Het thema deze keer is: “Mijn laatste fameuze woorden”. 

In augustus was het een vol huis

De avond duurt van 20:00 tot 22:15 uur. We verwachten weer veel toehoorders. De avond wordt gepresenteerd door Jelle Ravestein. Vijf genodigden dichters onder wie André Bruijn(Maassluis), Ine Janssen (Monster), Tim Albus (Spijkenisse) zorgen voor een mooi optreden. Ook Jaap van Oostrum (Maaassluis) maakt zijn opwachting. Cor Rieken (De Lier), zorgt deze keer voor een muzikaal optreden. 

Aansluitend is er het open podium, waarvoor iedereen zich bij binnenkomst kan aanmelden.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.