MAASSLUIS | Op dinsdag 10 oktober houdt Woordkunst haar maandelijkse drukbezochte dichtersavond in Kevin’s grand café, P.C. Hooftlaan 6. Entree voor deze avond is gratis. Het thema van deze avond is: “Het vuur van de open haard”. De avond duurt van 20:00 tot 22:15 uur. De avond wordt deze keer gepresenteerd door Jaap van Oostrum. Vier genodigde dichters en een zanger zorgen voor een mooi optreden. Aansluitend is er het open podium, waarvoor iedereen zich bij binnenkomst kan aanmelden.

  • Kevin’s Grand café
  • Duur 2 uur 15 min.

THEMA: ” Het vuur van de open haard “
VOORDRACHTTIPS: woordkunst.maassluis.nu/…/inte…/voordracht-tips/

PODIUM: Johan Meesters (Aardenburg), slam poet Julian Harmsen (Ouddorp NH), Monica Verkroost (Nieuwerkerk aan de IJssel), slam poet Steven Koerts (Schiedam), zanger-dichter Angelo van Bebberen (Heerjansdam)

BEREIKBAARHEID
– OV metro op 10 minuten
– OV bus op 2 minuten
– Auto: Parkeren op 2 minuten
woordkunst.maassluis.nu/contact/bereikbaarheid/ 


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.