VLAARDINGEN | Op vrijdag 27 oktober strijkt de populaire rondtoerende discokaravaan van Disco Tropicana neer in Vlaardingen! Het event in De Kroepoekfabriek omvat disco hits vanaf de jaren ’80 tot nu!

De oplettende festivalbezoeker kent dit collectief misschien al van hun eigen festival areas bij Dance Valley, Paaspop Festival, Op Dreef Festival, Stadsoase, Smerrig, Groove Garden, of optredens bij Solar Weekend en de Pinkpop-camping. De luisteraar van Sublime, Qmusic en Radio 2 hoort de releases van hun label op de radio.

Disco verdient nog een decennium, daar is Disco Tropicana van overtuigd. Daarom brengen zij een frisse mix met het beste van toen en het lekkerste van het heden. Géén standaard disco-avond met alleen maar golden oldies, maar allerlei heerlijke disco-invloeden vanaf de jaren ’80 tot nu.

© PR KF


Verwacht de beste discohits, pumpin’ funky house, disco-klappers en disco-inspired songs tijdens een gezellige avond waar de funky tracks je om de oren vliegen. Van Purple Disco Machine tot Donna Summer, van Armand van Helden tot Earth Wind & Fire, van Sophie Ellis Bextor tot Mousse T, van Dimitri From Paris tot Jamiroquai. Herkenbaar, maar zeker niet standaard!

Disco Tropicana
Vrijdag 27 oktober 2023
Open: 22:00 | Aanvang: 22:00 uur
Voorverkoop: €15,-.
Meer info is te vinden op https://kroepoekfabriek.nl/agenda/disco-tropicana/Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.