MAASSLUIS | Binnenkort staat er een heel bijzondere voorstelling in Theater Koningshof (Maassluis): Op Rouwtour. In deze voorstelling maken een theatermaker en een socioloog het thema rouw beter bespreekbaar. De kaartverkoop voor deze voorstelling is gestart.

De een maakt theater en zingt erover, de ander schreef een boek. Allebei met dezelfde missie: rouw beter bespreekbaar maken. In deze voorstelling neemt het koppel, theatermaker Wendy Hoogendijk en socioloog Ameline Ansu, het publiek mee in de rollercoaster rondom rouw. Een programma met muziek, theater en een goed gesprek met de zaal. Ongemak, humor, verdriet en warmte; alles komt voorbij.

Over de makers

Wendy Hoogendijk is theatermaker, presentatrice en zangeres. Met haar solovoorstelling ‘Radiostilte’ tourde ze de afgelopen jaren door het land. Een voorstelling over rouw en liefde. Haar nummers rondom dit thema zijn te beluisteren op Spotify. Daarnaast is ze werkzaam als zingende dagvoorzitter, (tv) presentatrice en regisseert ze voorstellingen met bijzondere doelgroepen. Ameline Ansu is socioloog en schreef het boek ‘Van harte gecondoleerd’ over rouw voor jongvolwassenen; zonder zwart randje. Daarnaast is zij maker en presentatrice van de podcast ‘Rouwrituelen’ (NPO Radio1) en voert als moderator regelmatig gesprekken met grote groepen over dit thema. Haar missie: rouw beter bespreekbaar te maken. Het mag allemaal wel een tandje luchtiger.

Meer info & tickets
Op Rouwtour is te zien op donderdag 2 november in Theater Koningshof. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterkoningshof.nl/oprouwtour, telefonisch via 010-5911430 en aan de balie in het theater.


Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties