MAASSLUIS | Op zondagavond 14 januari bestormen oud-gediende Johnny Kraaijkamp en jong talent Soy Kroon samen het podium van Theater Koningshof. ‘Kraaij & Kroon’, zoals het duo zichzelf voor deze show heeft gedoopt, kenden elkaar al een tijd uit de theaterwereld en wilden al een hele tijd samen een voorstelling maken. Nu is het dan zover. 

Kraaijkamp en Kroon leerden elkaar kennen tijdens het spelen van het theaterstuk Vamos. Daar hadden ze zoveel plezier in het samen spelen, dat een gezamenlijke theatershow een grote wens werd. In hun komische voorstelling delen Kraaij & Kroon persoonlijke verhalen, maar kruipen ook in de huid van allerlei personages. Dit alles gebeurt in hilarische sketches waarin ze hun licht laten schijnen op herkenbare en actuele situaties.

De heren zijn erg op elkaar gesteld. Kraaijkamp: “Het is gewoon net alsof ik in de spiegel kijk als ik met Soy op het podium sta.” Kroon: “Ik ga voor het eerst in mijn carriere comedy spelen. Het is voor mij een grote eer om dit naast Johnny te mogen doen. Ik denk ook dat veel bezoekers zich kunnen identificeren met verhalen uit deze voorstelling en dat is ook wat wij willen bereiken.”

Kraaij en Kroon vragen zich in hun show van alles af. Bestaat papadag eigenlijk wel? Wat kan je vandaag de dag eigenlijk nog zeggen? Wat gebeurt er als een komiek zijn humor verliest? Ze gaan samen op zoek naar de antwoorden op hun vragen.

Kaartverkoop
Tickets voor deze voorstelling zijn te koop via de website www.theaterkoningshof.nl, telefonisch via 010-5911430 of aan de balie in Theater Koningshof.


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.