MAASSLUIS | Hoewel in de vorige nieuwsbrief al genoemd, toch nog even de reminder van het RoPa-Run benefietconcert op zaterdag 23 maart. 20 leerlingen van Muziek@Maassluis treden op in het Atrium van Theater Koningshof om klarinetdocente Daphne Caffa te helpen geld op te halen. De toegang is gratis, maar tijdens het concert kun je zowel contant als digitaal een donatie doen voor het belangrijke onderzoek naar de behandeling van kanker.

Daphne begint met haar team op zaterdag 18 mei in Parijs aan de Roparun en finisht op 20 mei in Rotterdam. Een hele uitdaging, dus laten we haar zaterdag moreel en financieel een hart onder de riem steken! Het programma start om 11.00 uur en duurt tot ca. 12.30 uur.


Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema