MAASSLUIS | Op dinsdag 9 april houdt Woordkunst haar populaire maandelijkse dichtersavond in Kevin’s grand café, P.C. Hooftlaan 6. Entree voor deze avond is gratis. Het thema van deze avond is: Schrijf een Dobbelsteert, waarbij elke zin van het gedicht eindigt met twee woorden die op elkaar rijmen.

De avond duurt van 20:00 tot 22:15 uur. De avond wordt deze keer gepresenteerd door Jaap van Oostrum. Drie genodigden dichters Ineke de Bruijn (Westland), Jan Bulsink (Amersfoort), Johanneke Verkade (Vlaardingen) en het in de regio bekende en geliefde duo De Troubadours (Frans Lodewijk en Marcus Mulder) zorgen voor een mooie avond. Aansluitend is er het open podium, waarvoor iedereen zich bij binnenkomst kan aanmelden.

Muzikale intermezzi: Muziekandré op gitaar


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!