MAASSLUIS | Je kunt met korting via de Rotterdampas naar deze mooie show. Lucky Fonz III komt naar Theater Koningshof met zijn nieuwe one-man-show: Moederland. Een avond met alles waar Lucky bekend om staat: intieme diepgang, geweldige humor, ontroerende verhalen en zijn unieke muziek, met die prachtige teksten.

Lucky Fonz III, één van Nederlands meest geliefde zangers en tekstdichters, bekend van hits als Ik heb een meisje, Linde met een E en Kwantumwetenschapper, heeft de afgelopen jaren ook naam gemaakt als bijzonder theatermaker en cabaretier. 

Theater Koningshof | Donderdag 16 mei 20.15 uur

MEER INFO EN TICKETS

“Lucky Fonz weet het publiek van begin tot eind in zijn greep te houden met een mix van muziek en verhalen (…). Telkens opnieuw verrast Lucky met verrassende observaties en originele humor.” ★★★★ De Volkskrant

Zowel publiek als pers was laaiend enthousiast over zijn vorige theatershows Buiten de lijnen en Superlekker


Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties