MAASSLUIS | Alle (toekomstige) moeders opgelet! De ‘motherfokking’ musical MELK, waarin het moederschap centraal staat, is binnenkort te zien in Theater Koningshof. Een voorstelling over liefde, woede, spijt, teleurstelling en blijdschap. Na het zien van deze ‘motherfokking’ musical kijk je met een andere blik naar je moeder, jezelf en die irritante vrouw met het krijsende kind in een vliegtuig.

Over de voorstelling

Niemand is van nature moeder; je wordt het. Met vallen en opstaan. In de new brave musical MELK wordt het moederschap in al haar facetten verteld. Het publiek volgt een moeder die uit wanhoop in haar kofferbak gaat liggen, de enige plek waar ze echt niets meer moet. Ouders die niet alleen hun kind verliezen, maar langzaam ook elkaar. De persoon die geen kinderen wil, het stel bij wie het niet lukt, de vrouw bij wie het er gewoon nooit van gekomen is.  

MELK is een musical die volledig meebeweegt op elektronische muziek vol eerlijkheid, lef en humor, gemaakt en verteld door een collectief van explosief musicaltalent. Niemand minder dan Mylène d’Anjou, Jonathan Demoor, Roben Mitchell, Lisa Schol, Lieke van den Broek, Charlotte Dommershausen en Jules Christopher zijn in deze voorstelling te zien.

NANOEK

NANOEK maakt brave new musicals. Afgelopen seizoen werd deze nieuwe producent bejubeld in de pers en meermaals bestempeld tot een verrijking voor het Nederlandse musicalgenre. Trouw (4 sterren) schreef: “Wat een aanwinst voor de toekomst van de musical”. Volgens de Theaterkrant is het “een zeer veel belovende productie met zeer relevante inhoud.”

Meer info & tickets
MELK is te zien op donderdag 12 oktober om 20.15 uur in Theater Koningshof (Maassluis). Meer info en tickets via de website: www.theaterkoningshof.nl/melk


Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.