MAASSLUIS | Volwassenen, maar ook jongeren die geïnteresseerd zijn in een cursus, workshop of lezing nodigen wij van harte uit om op deze avond een kijkje bij ons te komen nemen.

Belangstellenden kunnen kennis maken met de docenten van onze gevarieerde cursussen die vanaf half september tot eind april gegeven zullen worden. Zij tonen werkstukken die door hun cursisten gemaakt zijn en informeren u graag over hun vakgebied en wat hun cursus inhoudt.


De Kunst en Cultuur Academie heeft zeven verschillende schilder en tekencursussen in haar programma staan die door zes docenten gegeven worden. De docente bloemsierkunst biedt drie mooie uiteenlopende cursussen aan, digitale fotografie 2, keramiek 2, quilten 1 en geschiedenis over goden in beeld bestaande uit drie heel interessante lezingen. Voorts is er een workshop beeldhouwen en éen waar een cursist van zilverklei een zilveren sieraad kan maken. Onze geschiedenisdocente vertelt tijdens drie lessen op bijzondere wijze over de Griekse en Romeinse goden.


Met de bibliotheek werken wij heel fijn samen door gezamenlijk de lezingen van de heer Hoo Man Chan in hun mooie locatie te geven. Hij vertelt heel enthousiast, met behulp van een PowerPoint presentatie over een mooie tentoonstelling die komend seizoen in een museum te zien is. U kunt hierna goed geïnformeerd op pad gaan.


Voor de jongeren die graag creatief bezig zijn heeft de Kunst en Cultuur Academie ook veel belangstelling. Zij zijn de toekomst en daarom is het heel belangrijk om voor hen ook leuke schilder- , teken- en creatieve werkvormen cursussen te organiseren. Wij hebben lessen voor drie leeftijdsgroepen zodat er goed op hun ontwikkeling en belangstelling ingespeeld kan worden. De jongste groep is van 7 tot 12 jaar , de middelste is voor 12 tot 15 jarigen en tot slot zijn er lessen voor een groep van 15 jaar en ouder. Afgelopen seizoen hebben wij heel mooie werkstukken van de kinderen kunnen bewonderen. Fantastisch leuk!

Kunst en Cultuur Academie Koningshoek 93.050 Maassluis 19.00-21.00 (achterzijde stadhuis) www.kunstencultuuracademie.nlOntdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.