woensdag 3 mei 2017 | 10:00 – 12:00 | Parkhof | Schubertlaan 2


MAASSLUIS | Op woensdag 3 mei 2017 vindt in Parkhof, aan de Schubertlaan 2 de Themabijeenkomst “omgaan met een tablet” plaats. Tablets zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de samenleving en kunnen ook voor ouderen zeer nuttig zijn. Anders dan gebruikelijk vragen wij u zich voor deze bijeenkomst van te voren in te schrijven.

Tijdens de bijeenkomst geeft Onno van der Lans van Tablet Service Rijnmond u duidelijke informatie over de bediening van een tablet en uitleg over wat u er allemaal mee kan. Denk hierbij aan het lezen van nieuws, het kijken van video’s, het opzoeken van informatie of het verzenden van email. U mag er zelf één in handen houden en uitproberen onder deskundige begeleiding.

De bijeenkomst vindt plaats van 10:00-12:00, u bent vanaf 09:30 van harte welkom. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, vragen wij u zich van te voren in te schrijven bij Argos Services via telefoonnummer 010-4278390.


Argos l’Entrée organiseert maandelijks gratis themabijeenkomsten in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Albrandswaard en Spijkenisse. Argos l’Entrée is een initiatief van Argos Zorggroep en wordt georganiseerd in samenwerking met Careyn, Steunpunt Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord, Seniorenwelzijn, VraagRaak en gemeente Maassluis. Voor meer informatie over Argos l’Entrée kunt u terecht op www.argoszorggroep.nl of neemt u tijdens kantooruren contact op via telefoonnummer 010 – 427 83 90.

Hoofd Redactie

Hoofd Redactie

Hoofdredactie van Maassluis.Nu | Verzorgt berichtgeving die niet onder een specifiek redactieteam valt