WATERWEG | Op woensdagmiddag 25 januari vanaf 16:00 uur organiseert het Sociaal Economisch Netwerk Maassluis Schiedam Vlaardingen (SEN-MVS) samen met Hotspot Hutspot een toffe meet-up die u niet wilt missen.

Bob Richters vertelt die middag meer over zijn fascinatie voor Sustainable Development Goals (SDG’s). En hoe hij deze op een succesvolle manier heeft verwerkt in zijn bedrijfsvoering. Om zo meer te betekenen voor een betere economie en een mooiere wereld.

Laatste oproep: Gratis inspiratiesessie SDG’s en een succesvolle bedrijfsvoering op woensdag 25 januari

Over Bob

Bob Richters noemt zichzelf een ‘alles-kanstenaar’. Een ondernemer in kunst, beleven, digitaal en leren. Als kunstenaar en docent beeldende vakken met 25 jaar ervaring in de horeca en 15 jaar zelfstandig ondernemerschap heeft hij een eigenzinnige kijk op ondernemen. Op een maatschappelijk verantwoorde manier op alle vlakken: personeel, transport, product en meer.

Bob zet graag totaalervaringen neer! En zet graag aan tot anders denken. Vanuit een Rotterdamse mentaliteit: ‘niet lullen maar poetsen’.

Kortom: dit mag u niet missen!

Bent u ondernemer in Schiedam, Maassluis of Vlaardingen dan kunt u zich aanmelden tot en met maandag 23 januari 16.00 uur via onderstaande link

 Meet-up Hotspot Hutspot – SEN | Hét Sociaal Economisch Netwerk (sen-mvs.nl)Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Economie & Ondernemen

Redactie Economie & Ondernemen