MAASSLUIS | Op dinsdag 21 maart is er weer een Alzheimercafé in de Brasserie van de Tweemaster. Deze keer zijn Ymke Goedhart van Minters Mantelzorg MVS & Anja Ligthart van De Tweemaster de gastsprekers.

Bent u geïnteresseerd? Kom dan gezellig langs! U bent van harte welkom.

Het thema deze avond is ‘een zinvolle dagbesteding’. Activiteiten ondernemen met elkaar maakt het leven gezellig en voor mantelzorgers de zorg draaglijker.
Ymke Goedhart, werkzaam bij Minters Mantelzorg, en Anja Ligthart, werkzaam bij Argos Zorggroep, presenteren deze avond. Zij hebben beide werkervaring in het aanbieden van activiteiten bij mensen met dementie. Er is divers activiteitenmateriaal beschikbaar om uit te proberen.

Locatie

Het Alzheimer Café Maassluis wordt gehouden in verzorgingshuis De Tweemaster, Vondelpark 2, Maassluis. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Deelname aan deze avond is gratis, inclusief een kopje koffie of thee.

Er is ruimte voor het stellen van vragen en het leggen van contact. Deelnemers hoeven niet in de zorg of als mantelzorger werkzaam te zijn.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema