MAASSLUIS } Wil jij een eigen Podcast beginnen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe dan mee met de Podcast Workshop van Quardin bij Theater Koningshof! In enkele weken leer je alles wat je moet weten om jouw podcast te kunnen opnemen en succesvol te maken.

Leer jouw eigen podcast maken!

Tijdens de Podcast Workshop leer je niet alleen hoe je jouw eigen podcast kunt opnemen, maar ook welke stappen je moet nemen om een succesvolle podcast te kunnen maken. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een goed onderwerp kiest, welke apparatuur je nodig hebt, hoe je de opnames kunt publiceren, en hoe je jouw doelgroep kunt bereiken.

Benieuwd geworden?

De eerstvolgende workshop staat gepland op 10 april 2023, van 19.45 tot 21.45 uur. Deelname is helemaal gratis, wel vragen we je om je vooraf even aan te melden via www.theaterkoningshof.nl. Zien we jou snel bij de Podcast Workshop? Als je meer wilt weten over de inhoud van de workshop kun je contact opnemen met de coach van deze masterclass door te mailen naar info@quardin.nl.

Quardin Podcast Workshop
10 april, 17 april, 24 april en 1 mei
19.45 – 21.45 uur
Gratis aanmelden via www.theaterkoningshof.nl.


Publiciteit Koningshof

Publiciteit Koningshof

Theater Koningshof | Uiverlaan 20 | 010 591 1430 |
Bruisend Huis Maassluis! Theater, film, zalenverhuur, catering, feesten & partijen, vergaderingen, conferenties