MAASSLUIS | Op dinsdagavond 21 november vindt het Alzheimer Café met thema ‘Vergeetachtig of dementie’ plaats in De Tweemaster in Maassluis.

Suzanne Boon – van Dijk, werkzaam als geriater op de geheugenpoli van Franciscus Gasthuis & Vlietland, vertelt wat dementie is en wat de symptomen zijn. Wat is het verschil tussen vergeetachtigheid en dementie? Deze en vele andere vragen komen tijdens het Alzheimer Café aan bod.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Het Alzheimer Café Maassluis vindt plaats in De Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis en is gratis toegankelijk.

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Minters Mantelzorg. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema