MAASSLUIS | Op dinsdagavond 20 februari vindt het Alzheimer Café met thema ‘Advies van de cliëntondersteuner’ plaats in De Tweemaster in Maassluis.

Wist u dat u recht heeft op onafhankelijk advies van een cliënt-ondersteuner? Voor vragen over de zorg die u nodig heeft of eventueel een afwijzing waar u het niet mee eens bent, kunt u voor advies (gratis) in gesprek met een cliëntondersteuner. Conny Pouw, cliëntondersteuner, denkt graag met u mee over mogelijkheden en welke oplossingen er zijn. Zij kan bijvoorbeeld meegaan naar een gesprek en u adviseren. U kunt over uw eigen situatie in gesprek gaan en vragen stellen. Kom dus gerust en neem iemand mee. U bent van harte welkom.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Het Alzheimer Café Maassluis vindt plaats in De Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis en is gratis toegankelijk.

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Minters Mantelzorg. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor menen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.


Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema

Geen Reactie

Wij WEIGEREN Reacties ZONDER Voornaam + Achternaam!