MAASSLUIS | De expositie met werken van Janny van Beurden is vanaf 3 april tot en met 15 mei a.s. te bezichtigen in de Kunstuitleen, Uiverlaan 18 te Maassluis. (ingang bibliotheek).

Over Janny

Mijn naam is Janny van Beurden en ik woon in Etten-Leur. Mijn schilderijen zijn van abstract, modern, soms realistisch tot vrolijk en kleurrijk. Ik heb altijd al tekeningen gemaakt, ook bij de kinderverhalen die ik voor mijn dochters heb geschreven. Later vonden mijn kleinkinderen ze even spannend.

Van tekenen ben ik overgestapt naar acryl op doek. Inspiraties zijn voor mij o.a. de prachtige kleuren in de natuur, dieren, bloemen die ik kan weergeven in mijn schilderijen. Door een kleurrijk schilderij kan een interieur ineens heel vrolijk worden. Van schilderen word ik erg blij en zo vergeet ik alles om mij heen.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Kunst&Cultuur

Redactie Kunst&Cultuur

Cultuurredactie | Publiceert cultuur gerelateerde onderwerpen, zoals literatuur, optredens, voorstellingen, exposities en culturele evenementen.