door gemeente maassluis

MAASSLUIS | Op woensdag 24 april organiseert gemeente Maassluis een bijeenkomst over de concept-gebiedsvisie van Maassluis Station West. Tijdens de bijeenkomst informeren we u over de stand van zaken van het project en doen we een voorstel voor het participatietraject waarmee we de komende maanden willen komen tot een gedragen versie van de gebiedsvisie. 

De gebiedsvisie Station Maassluis West gaat over het gebied rond het winkelcentrum de Koningshoek, het grasveld aan de Uiverlaan, de station West locatie inclusief de parkeerplaatsen en de Chopinlocatie.  

  • inloop vanaf 19.00 uur
  • start bijeenkomst 19.30 uur
  • locatie Theater Koningshof

 Meld u aan 

De bijeenkomst is georganiseerd voor alle geïnteresseerden, ondernemers en natuurlijk de omwonenden van Station Maassluis West. Aanmelden kan via het emailadres participatie@maassluis.nl. Geeft u dan even aan als u iemand meeneemt?Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Economie & Ondernemen

Redactie Economie & Ondernemen