MAASSLUIS | Komende zaterdag 15 juni organiseert Evenementenband De FurieToeters weer een gezellige bingo. U bent het al gewend dat wij weer tal van mooie geldprijzen voor u hebben. In de tombola hebben we de ruim gevulde boodschappentassen met dagelijkse boodschappen en altijd wat extra versnaperingen.

█ Vergeet ook niet onze vrije ronde waarin u 3 kaartjes voor de laatste ronde kunt winnen. In de laatste ronde kunt u totaal 175 Euro winnen. In deze dure tijden toch een leuke prijs om voor te spelen. Vergeet als trouwe bezoeker niet uw stempelkaart mee te nemen.

Kunt u er niet bij zijn? Dan heeft u 30 maart een herkansing.

De bingo wordt gehouden in ons onderkomen: Het Muziekgebouw aan de Dr. Albert Schweitzerdreef 477 te Maassluis. Aanvang van de bingo is om 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur. De eerste koffie of thee is voor onze rekening. Tot zaterdag.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens&Maatschappij

Redactie Mens & Maatschappij | Publiceert eigen artikelen en aangeleverde berichten binnen dit thema