MAASSLUIS | Het Meezingspektakel Maassluis is op vrijdag 21 juni aanstaande. Dit jaarlijks terugkerend muzikaal evenement is nu op het parkeerterrein tussen het Schuurkerkje en de P.C. Hooftlaan en altijd als het Varend Corso overnacht in Maassluis.

Na het aanmeren van de Corsoboten in het centrum van Maassluis kan het publiek deze boten bewonderen en daarna meteen door naar het feestterrein om met elkaar uit volle borst mee te zingen met de koren.

© Jelle Ravestein
© Jelle Ravestein

Het grote koor is samengesteld uit het Waterwegkoor Maassluis o.l.v. dirigent Jan Wilmer, het koor de Hoekse tranentrekkers o.l.v. dirigent Paula van Wanrooy en het meezingkoor De Westlanders. De presentatie is in handen van Kirsten van Schaik.

Vanaf 20.00 uur is er de warming-up met zangeres Annemarie Boekelman en vanaf 21.00 uur gaat het spektakel los op het plein. Om 22.30 uur is er de Afterparty.Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Stichting Publieke Evenementen Maassluis

Stichting Publieke Evenementen Maassluis

SPEM | De Stichting Publieke Evenementen Maassluis is in 20219 opgericht om de activiteiten in het kader van 75 jaar Vrijheid te organiseren, begeleiden en te coördineren. Per 2021 is op verzoek van de gemeente het takenpakket uitgebreid tot meerdere (deels jaarlijkse) activiteiten.