MAASSLUIS | Unitas ‘63 bestaat dit jaar precies 60 jaar! Op zaterdag 2 september viert de vereniging dat met een feestdag die afgetrapt wordt met een échte challenge.

Alle leden – én wethouder Mulder-Solleveld – maken namelijk een slinger door Maassluis en gooien de bal van de oude locatie in het Wipperspark, via de markt, naar de nieuwe locatie bij Sportpark Maassluis West. De challenge start rond 09:30 uur, dus kom vooral aanmoedigen!

Wethouder Mulder-Solleveld opent de feestdag die vol staat met leuke activiteiten. Na de opening geven de trainer én 2 spelers van Jong Oranje een handbalclinic. En het leuke is: daar mag iedereen aan meedoen. Dus bent u klaar met het aanmoedigen van de leden tijdens de challenge, doe dan vooral mee met de handbalclinic! De clinic start om 11:00 uur op het handbalveld bij Sportpark Maassluis West.

Om 13:00 uur start het familietoernooi dat om 15:30 uur wordt vervolgd in de vorm van een beachhandbaltoernooi. Komt u ze aanmoedigen? Tussendoor – om 14:30 tot 15:30 uur – is er een demo van het Nederlands Team Rolstoel Handbal. Dan kunnen de spelers van het familietoernooi even bijkomen. Na alle activiteiten steekt de vereniging de BBQ aan en sluit de dag af met een kids disco.

Reünie oud-Unitassers
Terwijl de kinderen dansen, halen leden en oud-leden van de vereniging herinneringen op tijdens een reünie. Dus bent u – of kent u – oud-handballer(s) van Unitas ‘63 die geen lid meer zijn? Vanaf 19:00 tot 20:30 uur bent u van harte welkom voor een borrel bij Sportpark Maassluis West.

Start nieuwe handbalseizoen met een Oranje Party:

Na de reünie is het feest nog niet voorbij, want het nieuwe seizoen moet nog ingeluid worden. Om 20:00 uur start het nieuwe handbalseizoen met een Oranje Party. Met de dresscode: ORANJE natuurlijk. Dé kleur van Unitas ‘63.
Ontdek meer van MAASSLUIS.NU

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Redactie Sport

Redactie Sport

Sportredactie | Publiceert sportverslagen en berichten over bijzondere sportgebeurtenissen zoals toernooien