door Wim Hartman

MAASSLUIS | Op de een na laatste avond bij de voorjaarscompetitie klaverjassen bij Excelsior Maassluis behaalde Lenie Bos voor de eerste maal de 1e plaats. Zij kwam op een totaal van 6596 punten. Als 2e eindigde Martin Den Hartog met 6540 punten en 3e werd Gilbert Hoogendam met 6479 punten.

Hans v/d Berg kon geen punten inlopen op koploper Theo Botermans, blijft daarom op plek 2, maar ging wel met de poedelprijs naar huis. Een schrale troost was weggelegd voor Ans Paalvast die als laatste eindigde, maar van Hans de chocolade cadeau kreeg.
In het algemeen klassement veranderde er nagenoeg niets. Volgende week maandag 24 april 2023 spelen we de laatste ronde in de cyclus van 14 speeldagen. Voor de titel kampioen van het voorjaar zijn er nog 2 spelers in de race. Hans v/d Berg moet 241 punten goedmaken op Theo Botermans, dus het belooft nog een spannende avond te worden.

We starten om 19.15 uur in de kantine van Excelsior Maassluis. Tot ziens.