Hoofdsponsor: Eurohypotheken Rijnmond BV

Subsponsor: TCE Partners

MAASSLUIS | Johan van Barneveldt vertolkt volgend seizoen de rol van hoofdtrainer bij CKC Maassluis. Dit seizoen is hij ingesprongen als trainer van Maassluis 2 dat verwikkeld is in een spannende strijd om promotie in de zaal. Hij neemt vanaf de zomer het stokje over van André Verbaas, die na vele succesvolle seizoenen afscheid neemt van onze club.

Johan is voor velen geen onbekende van de club: hij was voorzitter van onze vereniging en heeft in het verleden diverse jeugdteams getraind en gecoacht. Daarnaast is Johan al ruim twintig jaar buiten de vereniging actief als hoofdtrainer bij o.a. VEO, Kinderdijk en HKC. Met Johan heeft de Maassluis korfbalvereniging een ervaren trainer aan het roer van het vlaggenschip. Dit sluit perfect aan bij de ambitie om een stabiele eerste klasse ploeg te worden om daarna verder door te groeien.

Kinderdijk – Maassluis

Afgelopen zaterdag speelde het eerste van CKC Maassluis tegen Kinderdijk uit Alblasserdam. Vanaf minuut 1 zat de ploeg niet in de wedstrijd en binnen 13 minuten stond de ploeg al 6-0 achter. Maassluis 1 kreeg genoeg kleine kansen, maar wist deze niet te benutten. De achterstand bij rust (16-5) was al te groot om nog te kunnen stunten. In de tweede helft speelde Maassluis iets sterker dan in de eerste helft, maar dit was veel te laat om nog het verschil te kunnen maken.

In de laatste 7 minuten van de wedstrijd maakte de junioren, Marit Zeegers en Kevin v/d Bos hun debuut in het eerste. Kevin maakte zelfs nog een doelpunt.