MHV MD1 wordt gesponsord door Van Zanden Orthodontie

Evergreen MD1 speelde zaterdag thuis tegen Zoetermeer. Direct er bovenop was het motto!! En waarom direct? Om te laten zien dat er bij Evergreen geen punten te halen valt!

En ja de meiden gaan het steeds meer snappen; best knap voor D-tjes. Zij speelden daarom ook met name op de helft van de tegenstander. Dat leverde kleine kansjes op, maar soms ging het ook mis in de concentratie en aanname van de bal waardoor er veel te veel shoot was.

Het eerste doelpunt werd gemaakt door middel van een TIP IN, deze manier van scoren was juist bij de training door Jill uitgelegd en werd nu direct in de wedstrijd gebruikt.

Zo zie je maar weer hoe belangrijk het trainen is.

De tweede helft gaf eenzelfde beeld! Hier en daar kreeg Zoetermeer wel een kans richting het doel van Evergreen, maar keepster Elanur en de verdediging wisten deze tegen te houden. In de tweede helft viel het tweede doelpunt voor deze top meiden 2-0. Deze  winst zorgt er voor dat zij voorlopig de koploper zijn.