Fotobijschrift: teamfoto Meisjes C

MAASSLUIS | Op de laatste dag van september begon het wedstrijdseizoen voor de meisjes, die de eerste helft van dit jaar uitkomen in de C-competitie.
Er is sprake van een geheel nieuwe samenstelling, met een nieuwe trainer en een nieuwe coach en 3 meisjes die hun eerste wedstrijd in de competitie speelden.
De eerste wedstrijd was thuis en tegen de meisjes van Move4U uit Vlaardingen.

Ondanks alle nieuwe spelers, leek sprake te zijn van een goede sfeer waarin de meisjes elkaar wisten te vinden. De teams waren van vergelijkbaar niveau wat bleek uit de stand die telkens dicht bij elkaar leek. De eerste set ging zo met een laatste paar verliespunten naar Vlaardingen. De tweede set pakten de meisjes van MVC terug met 25 – 19. Helaas lukte dat in de derde en vierde set niet meer. Opnieuw werd op enkele punten verloren. Move4U ging vandaag met de winst naar huis, maar het vertrouwen is gevestigd dat deze meisjes er een mooi seizoen van gaan maken.

Dames 1 spannende start
Dit seizoen wordt een spannende voor dames 1. Niet zo zeer spannend m.b.t. de resultaten, maar spannend of er elke week weer een team op de been gebracht is.
Deze zaterdag opnieuw met 6 dames aanwezig, maar wel op 2 plekken de opstelling gewijzigd ten opzicht van vorige week. Eigenlijk lieten alle 4 de sets een gelijk beeld zien. In eerste instantie een gelijk opgaande strijd, vervolgens een kleine voorsprong voor MVC en helaas 3 van de 4 sets net verliezend afgesloten. Achteraf werd geconcludeerd dat er hard werd gevochten voor elk punt, maar dat we een aantal onnodige fouten hebben gemaakt en de aanval helaas niet altijd scorend wisten af te sluiten. Wel moet gezegd worden dat deze tegenstander de verdediging goed had staan en ook een goede servicedruk had. Complimenten voor het team dat de koppies niet gingen hangen en de vierde set welverdiend na een lange strijd winnend werd afgesloten! Terecht dat punt binnengehaald!

Voor de liefhebber de setstanden: 21-25, 23-25, 22-25 en 27-25.
Op naar de volgende pot en wie weet welke speelsters dan weer in het veld zullen staan!

Uitslagen:
MVC D1 – Volley Voorne DS1: 1-3, MVC H2 – Vridos HS3: 4-0, MVC MC1 – Move4U MC1: 1-3, MVC HS1 – Move4U HS1: 0-4

Meer MVC
Voor meer uitslagen, wedstrijdverslagen en nieuws verwijzen we u naar onze website: www.mvcmaassluis.nl.

Balsponsor 30 september 2017: Café ’t Smitje

Voor meer informatie over MVC bel je met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd)

of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten).

Email: bestuur@mvcmaassluis.nl