© MVC - Heren 2 wint van Hou Stand

De jongste volleyballers van MVC speelden dit weekend tegen Fusion. Een spannende wedstrijd in Rotterdam eindigde in een gelijkspel.

De eerste twee sets bleef MVC dicht bij zijn tegenstander. Fusion was meer overtuigd van een overwinning dan MVC. Echter gaf MVC zich niet gemakkelijk gewonnen. Met een minimaal verschil van 2 punten gingen beide sets naar Fusion.
In de derde set werd ‘alles of niets’ gespeeld. MVC kwam op 10 punten achterstand. Na een time-out wist MVC het tij te keren. MVC bleef risico nemen en wist de achterstand in te halen. Met weer 2 punten verschil, in het voordeel van MVC, ging de setwinst naar MVC. Deze overwinning gaf de jonge spelers van MVC moed. De vierde set werd het spel van MVC beter en de spirit van Fusion leek gebroken. Met 6 punten verschil werd de laatste set door MVC gewonnen. Fusion N5 – MVC N5; 2-2 (25-23; 29-27; 24-26; 19-25)

Andere uitslagen
De mix A jeugd presteerde dit weekend minder goed. Het team heeft te kampen met blessures. Apollo speelde overtuigend en controleerde de wedstrijd. De A jeugd blijft op een 10e plaats staan. Apollo JA – MVC JA; 4-0 (25-06; 25-13; 25-09; 25-08)

In Rotterdam wist het tweede herenteam van MVC tegen Hou Stand, 4 welverdiende punten binnen te slepen. De eerste set gaf Hou Stand niet gemakkelijk weg. Met het winnen van deze set, leek MVC zijn tegenstander gebroken te hebben. De volgende drie sets kon MVC aanvallend spelen en Hou Stand meer en meer in de verdediging drukken. Hou Stand HS3 – MVC HS2; 0-4 (24-26; 15-25; 22-25; 20-25)

Informatie over MVC. E-mailinformatie via: bestuur@mvcmaassluis.nl MVC op internet: www.mvcmaassluis.nl