Ook na de kerstvakantie hebben de Eagles hun verliesreeks niet kunnen doorbreken

Na een goede competitiestart werd alweer voor de zevende keer op rij niet gewonnen. Tegen de nummer 11 Vlijmscherp wisten de Eagles maar met moeite te scoren. De Eagles begonnen de wedstrijd met een score. Hierna liep Vlijmscherp uit naar 4-12. Driepunters van Ingo Rutting en Marcel Vaissier bracht de Eagles weer terug in de wedstrijd (14-15), desondanks werd het eerste kwart met 18-21 verloren. Het tweede kwart ging gelijk op. De Eagles pasten de bal goed rond en zo kwamen ze vaak tot een goede schotpoging of lay-up.

Helaas werden, zoals ook bij veel wedstrijden voor de kerst, teveel ballen gemist. Hierdoor stond er met de rust dan ook een kleine achterstand op het scorebord (32-36). Na rust kwamen de Eagles door scores van Stefan Kraaijeveld terug tot 40-40. Twee driepunters van de guard van Vlijmscherp zorgde echter weer voor de ommekeer zodat aan het einde van het kwart de Eagles met 8 punten achterstonden (49-57).

Opnieuw knokten de Eagles zich terug tot 57-61 met nog vijf minuten te gaan. Helaas waren de Eagles niet bij machte om door te drukken en het gat helemaal te dichten zodat uiteindelijk werd verloren met 61-68. Topscoorders werden Laurens Don en Stefan Kraaijeveld met beide 18 punten.